Acasă Politic Bucureşti: Adrian Năstase, încarcerat

Bucureşti: Adrian Năstase, încarcerat

DISTRIBUIȚI
adrian_nastase9

adrian_nastase9125208 – 07012014Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare, a ajuns luni seara la Penitenciarul Rahova, unde va sta in carantina timp de 21 de zile.  In acest timp, urmeaza sa i se stabileasca regimul de detentie si locul in care va executa pedeapsa.

Regimul in care urmeaza sa fie incarcerat Nastase urmeaza sa fie stabilit in functie de varsta, starea de sanatate si antecedentele penale ale acestuia.

            Adrian Nastase a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, luni, in dosarul „Zambaccian”. De asemenea, sotia sa, Dana Nastase, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea fiind pentru luare de mita in forma continuata. Instanta a decis confiscarea de catre stat, de la familia Nastase, a sumei de 1,8 milioane de lei plus cheltuielile de judecata.

            Adrian Nastase s-a predat la Sectia 2 Politie din Bucuresti, aflata in apropierea locuintei din Strada Zambaccian, dupa care a fost dus la Penitenciarul Rahova.

            La iesirea din Sectia 2, fostul prim-ministru a spus ca nu se astepta la aceasta decizie a instantei.

            „Decizia este ingrozitoare, extrem de injusta, o razbunare murdara. Ce pot sa spun mai mult?”, le-a spus Nastase jurnalistilor, fara a face insa alte comentarii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.