Acasă Politic Bucureşti: Raluca Turcan: Guvernul vinovat de întârzierea salariilor pentru profesori

Bucureşti: Raluca Turcan: Guvernul vinovat de întârzierea salariilor pentru profesori

DISTRIBUIȚI
raluca_turcan

raluca_turcan125300 – 10012014 – Guvernul Ponta și-a demonstrat încă o dată incompetența și indiferența față de români prin aplicarea unor măsuri care conduc la întârzieri de minimum o săptămână a salariilor a peste 300.000 de salariați din învățământ, acuză vicepreşedintele PDL Raluca Turcan.

„La fel ca și celelalte decizii adoptate de Guvernul Ponta, decizia emiterii ordinului privind adoptarea unor măsuri fiscal-bugetare a fost luată în grabă, fără a se analiza consecințele.

Guvernarea-pe-picior Ponta nu a explicat nicio secundă de ce a luat această decizie, de ce a luat-o la final de an și dacă știa că adoptarea ei va conduce la întârzieri serioase în plata salariilor bugetarilor. Premierul Ponta a ajuns să se ascundă în mod laș, zilele acestea, de frică pentru a nu fi confruntat cu toate problemele de imagine pe care le are. Victor Ponta are datoria să explice public de ce Guvernul său a luat decizii care creează probleme financiare serioase pentru sute de mii de angajați din învățământ și alți bugetari. Pe de altă parte, cel direct responsabil de adoptarea ordinului privind unele măsuri fiscal-bugetare, ministrul liberal al finanțelor Daniel Chițoiu, a preferat să participe, astăzi, la o șuetă politică în loc să iasă public și să tranșeze subiectul plății salariilor din învățământ. Somez Guvernul USL-ist să nu arunce mii de profesori în datorii şi să-şi respecte toate obligațiile faţă de dascăli şi de învățământul românesc. Faptul că angajații din învățământ nu își iau salariile la timp este exclusiv vina politrucilor de la Finanțe și a Guvernului indiferent Victor Ponta și nicidecum a funcționarilor din instituțiile de învățământ buimăciți de schimbările operate de Guvernul USL la final de an”, a declarat Raluca Turcan. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.