Acasă Politic Bucureşti: Amânare în “Dosarul Transferurilor”

Bucureşti: Amânare în “Dosarul Transferurilor”

DISTRIBUIȚI

126379 – 25022014 –Curtea de Apel Bucuresti a anuntat ca verdictul in „Dosarul Transferurilor”, cazul care a tinut capul de afis al fotbalului romanesc in ultimii sase ani, va fi pronuntat pe 4 martie, la orele 14.00. Sentinta va fi comunicata cu o zi inaintea alegerilor de la Federatia Romana de Fotbal.

Inculpatii George Copos, Jean Padureanu, Cristi Borcea, Ioan si Victor Becali, Gigi Netoiu si Gica Popescu au fost achitati in prima faza de Tribunalul Bucuresti, insa procurorii au facut recurs, iar Curtea de Apel a decis condamnarea lor la ani grei de inchisoare. Ajuns la ICCJ, cazul a inregistrat o noua rasturnare de situatie, deoarece a fost trimis la rejudecare.          Procurorul a cerut pentru George Copos inchisoare cu executare pentru o perioada de la 1 la 5 ani, pentru Jean Padureanu – trei ani cu suspendare, asa cum a decis anterior Curtea de Apel, pentru Cristian Borcea – pedeapsa cu executare de sapte ani, asa cum a decis anterior Curtea de Apel, Ioan Becali – pedeapsa cu executare de opt ani, asa cum a decis anterior Curtea de Apel, Victor Becali – sapte ani cu executare, asa cum a decis anterior Curtea de Apel, Gheorghe Netoiu – aceeasi pedeapsa stabilita de Curtea de Apel, trei ani cu suspendare, iar Gheoghe Popescu – trei ani de inchisoare cu suspendare, la fel ca in precedenta solutie a Curtii de Apel.

Mihai Stoica a fost mai norocos, intrucat faptele de care a fost acuzat s-au prescris dupa intrarea in vigoare a noului Cod Penal. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.