Acasă Politic Bucureşti: Simona Halep, Maestru al Sportului: “Sunt sigură că, acolo sus, cineva...

Bucureşti: Simona Halep, Maestru al Sportului: “Sunt sigură că, acolo sus, cineva mă iubeşte”

DISTRIBUIȚI

126316 – 21022014 – Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, i-a oferit vineri Simonei Halep titlul onorific de Maestru al Sportului şi un trofeu special, în cadrul conferinţei de presă care a avut loc la sediul Ministerului. Alături de aceştia au fost prezenţi la eveniment secretarul de stat Carmen Tocală şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

”Sunt foarte mândru de ce a realizat Simona; poate fi un model pentru orice tânăr care vrea să facă sport şi să devină un membru de seamă al societăţii. Acum este momentul ca Simona să vorbească, noi vrem doar să ne arătăm respectul şi admiraţia pe care i le purtăm. La decizia mea şi a doamnei Carmen Tocală, Simona va fi “Maestru al Sportului”, al tenisului şi va primi un trofeu special. Îi mulţumesc Simonei pentru tot ce a făcut pentru România: Observ că tenisul feminin devine un brand de ţară”, a declarat ministrul Nicolae Bănicioiu.

Simona Halep a mulţumit Ministerului pentru premiu, cât şi tuturor românilor care sunt alături de ea.

“Nu m-am gândit să schimb ceva în România, ci să aduc ceva ţării. Am început tenisul de la patru ani şi jumătate, am făcut mult atrenament, când eram mică o dată pe zi şi nici acum nu mă antrenez extraordinar de mult, dar cât trebuie. Tenisul e un sport individual, părinţii şi familia te susţin cât pot, alături de sponsori. Eu de la 14 ani am venit în Bucureşti şi am avut teren disponibil de la Federaţia de Tenis. Sunt o persoană foarte norocoasă, la viaţa pe care o am acum şi la locul pe care am ajuns în clasament. Sunt sigură că, acolo sus, cineva mă

iubeşte. Este foarte greu să ajung în Top3, dar voi face tot posibilul şi voi încerca să urc cât mai mult. Mă bucur că am putut să muncesc şi să-mi îndeplinesc visul, dar am făcut şi fac ceea ce-mi place în viaţă. Sunt sacrificii, renunţ la viaţa normală a unui tânăr, dar se vede că a meritat. Nu prea mai simt presiune, cred că m-am maturizat. Iau fiecare meci în parte şi dau tot ce pot în ziua respectivă. Primesc de la sport multă bucurie şi sper să v-o aduc şi vouă în continuare. Admir toţi sportivii care au făcut ceva în numele ţării“, a spus Simona Halep.

Ministrul Nicolae Bănicioiu şi preşedintele FRT au ţinut să le felicite în cadrul conferinţei şi pe Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina Begu pentru performanţele din ultima perioadă.

La finalul conferinţei de presă, Simona Halep a rămas pentru o sesiune de autografe si discuţii cu admiratorii sai, sosiţi în număr foarte mare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.