Acasă Politic Bucureşti: Corina Creţu: Victor Ponta trebuie să candideze

Bucureşti: Corina Creţu: Victor Ponta trebuie să candideze

DISTRIBUIȚI

126674 – 07032014 –  Europarlamentarul Corina Creţu, vicepreşedinte al PSD, consideră că Victor Ponta ar trebui să candideze la alegerile prezidenţiale, pentru că are cele mai mari şanse de a câştiga această funcţie.

Ea a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că foarte mulţi membri ai PSD îi cer acest lucru preşedintelui social democrat.

”Cred că în noul context politic este evident că partidul nostru va trebui să aibă candidat la prezidenţiale. Aşa cum arată sondajele, Victor Ponta pare – şi sunt convinsă că este – un candidat care poate câştiga alegerile prezidenţiale chiar din turul I. Din acest punct de vedere, nu vă ascund că sunt foarte mulţi membri de partid care îl îndeamnă şi îi cer preşedintelui nostru de partid şi premierului să candideze”, a declarat Corina Creţu.

Europarlamentarul PSD, aflat în fruntea noii liste de candidaţi, a spus că deocamdată nu s-a luat o decizie în privinţa candidatului la prezidenţiale, dar că aceasta va fi luată imediat după alegerile europarlamentare.

Corina Creţu a mai spus că Victor Ponta este “omul cotat cu cele mai multe şanse” la Preşedinţie, dar că, pe de altă parte, “avem o guvernare foarte bună, dânsul arată că este un prim ministru foarte bun şi ar fi păcat să se piardă această guvernare care are rezultate foarte bune”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.