Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: CSAT, convocat pentru situaţia din Ucraina şi “disfuncţiile” de la Institutul...

Bucureşti: CSAT, convocat pentru situaţia din Ucraina şi “disfuncţiile” de la Institutul Cantacuzino

DISTRIBUIȚI

127181 – 27032014 –  Preşedintele Traian Băsescu a convocat o şedinţă a CSAT, joi, pe ordinea de zi aflându-se evaluarea situaţiei internaţionale prin prisma evenimentelor din Ucraina şi „disfuncţii” în activitatea Institutului Cantacuzino cu implicaţii în planul securităţii naţionale.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi publică a şedinţei CSAT se află „evaluarea situaţiei internaţionale prin prisma evenimentelor din Ucraina; activitatea desfăşurată de instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii internaţionale în anul 2013 şi principalele obiective pentru anul 2014; disfuncţii în activitatea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino cu implicaţii în planul securităţii naţionale; măsuri privind dezvoltarea sistemului naţional de securitate cibernetică; activitatea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în anul 2013”.

Pe timpul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională, precizează Administraţia Prezidenţială.

Şedinţa CSAT va începe la orele 15.00, la Palatul Cotroceni. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.