Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Măsuri în domeniul energiei, propuse de Guvern

Bucureşti: Măsuri în domeniul energiei, propuse de Guvern

DISTRIBUIȚI

126982 – 19032014 –   Premierul Victor Ponta a anunţat că va prezenta, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, un pachet de măsuri în domeniul energetic, care va fi adoptat ulterior de Guvern, care să permită menţinerea unor preţuri competitive pentru producătorii industriali.

„Am avut încă o discuţie cu toţi cei implicaţi în aşa fel încât, luni, să prezint în Parlament, Camerei Deputaţilor, şi miercuri, în şedinţa de Guvern, să adoptăm toate actele normative necesare pentru a face un pachet de stimulare în zona energiei pentru industrie, pentru producătorii naţionali”, a spus Ponta în şedinţa de miercuri a Guvernului, potrivit Realitatea Tv.            El a arătat că, prin acest pachet legislativ, toţi producători vor beneficia şi în acest an de preţuri competitive la energia electrică şi la gaze, astfel încât economia să păstreze cursul pozitiv din 2013.

Ponta a precizat, totodată, că astfel de soluţii vor permite Guvernului să implementeze ulterior măsuri precum reducerea CAS sau scutirea de impozit pe profitul reinvestit.

Camera Deputaţilor va organiza, luni, 24 martie, o dezbatere în plen, la care este invitat premierul Victor Ponta, pe tema neimpozitării profitului reinvestit şi reducerii CAS cu 5 puncte procentuale la angajator, propunerea acestei dezbateri aparţinând PNL.

Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor a solicitat ca la dezbaterea din Cameră să participe atât premierul Victor Ponta, cât şi ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu, şi ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.