Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PDL a depus la BEC listele pentru europarlamentare

Bucureşti: PDL a depus la BEC listele pentru europarlamentare

DISTRIBUIȚI
vasile_blaga9

127082 – 24032014 –  PDL a depus, duminică, listele pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral Central (BEC). ”Am depus astăzi (duminică – n. r.) lista noastră de candidați pentru Parlamentul European, însoțită de aproape 300.000 semnături ultraverificate. Criteriul de bază care a stat la întocmirea listei este competența. Pe listă figurează oameni cu multă experiență în PE”, a afirmat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

”Acești oameni se vor bate pentru România, pentru români, vor încerca să aducă Europa în fiecare casă de români. Așa cum au făcut-o de fiecare dată, vor lupta pentru România pentru că dorim să fim egali cu Europa și egali în Europa”, a explicat liderul PDL.

”Pornesc cu multă încredere pentru că suntem cei mai buni și am dovedit-o anul trecut. Deja am dovedit, prin fapte și ca atare nu facem promisiuni deșarte. Apărăm interesele României în UE. Îmi doresc ca România să fie respectată și să aibă onoare în UE”, a declarat și Monica Macovei, care se află pe primul loc pe lista PDL.

”Voi lupta umăr la umăr lângă colegii mei. Vom câștiga această competiție pentru că avem cei mai buni oameni și cele mai bune soluții penru români”, a spus și Cătălin Predoiu.

Vasile Blaga a precizat că speră să ducă în Parlamentul Europan 7-8 parlamentari, ”însemnând undeva la 20%”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.