Acasă Politic Bucureşti: PDL va contesta noul Guvern la CCR

Bucureşti: PDL va contesta noul Guvern la CCR

DISTRIBUIȚI
mitind_pdl

126569 – 04032014-Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat marţi, în timpul şedinţei Parlamentului pentru noul Guvern prezentat de premierul Victor Ponta, că democrat-liberalii vor contesta la Curtea Contitutionala a Romaniei (CCR) noul Executiv. Vasile Blaga a spus ca Guvernul Ponta 3 urmeaza dupa Guvernul Ponta 1 care s-a facut remarcat prin „lovitura de stat din 2012” si dupa Guvernul Ponta 2 care s-a facut remarcat pentru „jaf, incompatibilitate si mai ales incompetenta”.

„E a doua marte neagra”, a mai spus Vasile Blaga, reamintind de ziua de 10 decembrie 2013 cand USL a votat modificarea codurilor penale si a incercat sa treaca pe furis Legea amnistiei. „USL s-a rupt din cauza bataliilor pentru scaune, pentru bani si pentru putere (…) Aici nu exista un partid bun si un partid rau, ambele sunt la fel de vinovate pentru proasta guvernare”, a afirmat presedintele PDL, referindu-se la PSD si PNL.

„Nu recunoasteti ca, prin pactul cu UDMR, sunteti de acord cu tot ce ati criticat in motiunea de cenzura pentru care a cazut Guvernul Ungureanu”, s-a adresat Blaga reprezentatilor PSD.

„PDL, astazi, va vota la vedere impotriva investirii Guvernului si va depune sesizare la CCR impotriva Guvernului, avand deja numarul de semnaturi necesare”, a precizat presedintele PDL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.