Acasă Politic CCR va judeca urgent sesizarea privind Guvernul Ponta III

CCR va judeca urgent sesizarea privind Guvernul Ponta III

DISTRIBUIȚI

126579 – 05032014  –   Curtea Constituţională a României (CCR) a anunţat că va judeca foarte repede sesizarea depusă de PDL şi PMP referitoare la componenţa noului Guvern.

Judecătorul Zoltan Puşcaş a spus că dacă există o asemenea contestaţie, aceasta se va judeca foarte rapid, potrivit B1 Tv.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat că parlamentarii PDL şi cei ai PMP au atacat la Curtea Constituţională Hotărârea Parlamentului privind noua componenţă a Guvernului.

Liderul PDL a susţinut că demersul la Curtea Constituţională nu a fost făcut pentru a prelungi criza politică, pe care nu democrat-liberalii au provocat-o, ci PSD şi PNL, ci pentru că a fost obligatoriu, ca demers politic al unui partid care în permanenţă a respectat Constituţia, să facă tot ceea ce trebuie ca aceasta să fie respectată.

“Parlamentul este din nou în situaţia de a fi coadă de topor pentru primul ministru Victor Ponta, care nu ţine cont de interesele electoratului. Electoratul a votat un guvern USL, acum vine cu un Guvern cu UDMR şi UNPR, care au fost partenerii Guvernului Emil Boc”, a afirmat, la rândul său, deputatul PMP, Elena Udrea.

Ea a spus că aceia care erau acuzaţi că au produs dezastrul în Guvernul Boc sunt acum buni să fie propuşi de către primul ministru, trecând peste promisiunile făcute electoratului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.