Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: Radu Stroe l-a întrecut în pe Călin Popescu Tăriceanu

Bucureşti: Crin Antonescu: Radu Stroe l-a întrecut în pe Călin Popescu Tăriceanu

DISTRIBUIȚI

127527 – 09042014 – Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că Radu Stroe l-a întrecut în planul nesimţirii pe Călin Popescu Tăriceanu când a spus că speră ca liberalii să-şi rupă gâtul în alegeri, relatează Mediafax. „Într-un anumit sens, după ce Călin Popescu Tăriceanu a făcut ce nu am crezut că va face, domnul Stroe l-a întrecut în planul nesimţirii. Să vii să spui colegilor că aştepti să îşi rupă gâtul….”, a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a adăugat că a folosit termenul „trădător” în legătură cu Stroe doar când acesta a afirmat într-o emisiune tv, criticând ruperea USL, că speră ca liberalii să îşi frângă gâtul în alegeri.

„Nu am suspectat că ar fi nefirească o relaţie foarte strânsă între un ministru PNL şi unul al PSD, cu atât mai mult cu primul-ministru. Nu am avut suspiciuni în sensul acesta. Am dezminţit ideea cu trădarea până domnul Stroe s-a dus la televiziune şi a spus asta”, a spus Antonescu.

Liderul PNL susţine că nu a fost informat despre vreo întâlnire Stroe-Duicu în biroul lui Ponta. „Am văzut că domnul Stroe a negat o asemenea împrejurare. Nu venea fiecare ministru să îmi facă raportul, să-mi spună cu cine s-a întâlnit. Nu există o legătură între apariţia lui Stroe în dosar şi excluderea sa din PNL”, a mai spus Antonescu.

Conducerea PNL a decis, marţi, excluderea din partid a lui Radu Stroe, fost ministru de Interne. Propunerea a fost votată după ce grupul deputaţilor liberali a decis să solicite Biroului Politic al PNL să ia în discuţie situaţia fostului ministru de Interne.

Decizia finală în privinţa excluderii lui Stroe din PNL urmează a fi luată în cadrul Delegaţiei Permanente a partidului, conform statutului PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.