Acasă Externe Bucureşti: MAE a început organizarea în străinătate a alegerilor europarlamentare

Bucureşti: MAE a început organizarea în străinătate a alegerilor europarlamentare

DISTRIBUIȚI

127490 – 08042014 –  Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că a demarat procedurile de organizare la misiunile din străinătate a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European, din 25 mai 2014, potrivit atribuţiilor care-i revin prin lege. Secţiunea „Alegeri pentru Parlamentul European 2014” poate fi accesată pe pagina de internet a MAE. Aceasta va conţine informaţii referitoare la atribuţiile Ministerului Afacerilor Externe (prima parte a secţiunii) şi la activitatea Biroului electoral nr. 48 pentru secţiile de votare din străinătate (a doua parte a secţiunii), care gestionează alegerile la nivelul circumscripţiei electorale pentru cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în afara ţării.

De asemenea, pe pagina de internet indicată au fost postate informaţii privind procedura de acreditare a mass-media şi observatori străini.

Pagina de internet dedicată alegerilor va fi actualizată permanent pe măsură ce vor fi disponibile noi informaţii.

MAE recomandă cetăţenilor români să se informeze din timp asupra procedurii de vot, pentru a-şi putea exercita acest drept în bune condiţii la scrutinul din 25 mai 2014. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.