Acasă Social Bucureşti: Răniţi într-un accident la Azuga, aduşi cu elicopterul la Bucureşti

Bucureşti: Răniţi într-un accident la Azuga, aduşi cu elicopterul la Bucureşti

DISTRIBUIȚI

 127823 – 22042014 –  Trei persoane, care au fost rănite într-un grav accident rutier, produs în județul Prahova, au fost aduse de urgență la București după ce ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a aprobat desfășurarea misiunii aero-medicale cu un elicopter de tip MI-8, de mari dimensiuni.

Accidentul rutier a avut loc pe raza localității Azuga, cei trei răniți fiind transportați inițial la o unitate de primiri urgențe din Sinaia, de unde au fost preluați de elicopterul MAI, la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență, potrivit unui comunicat al MAI.          În cursul zilei de astăzi, elicopterele MAI au mai desfășurat alte patru misiuni, transportând pacienți care aveau nevoie urgentă de asistență medicală.

Zborurile au fost efectuate prin Punctele de Operare Aero-medicale Craiova, Constanța, Calafat și Târgu-Mureș. Trei pacienți, printre care o femeie de 65 de ani, au avut nevoie de asistență medicală ca urmare a unui infarct miocardic. Cea de-a patra misiune a presupus transportarea unui bărbat, de 52 de ani, din Constanța, cu disecție de aortă la un spital din București. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.