Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Accident cu patru morţi

Constanţa: Accident cu patru morţi

DISTRIBUIȚI
accident

Constanţa: Accident cu patru morţi 127937 – 27042014 – Patru tineri au murit si un al cincelea este grav ranit dupa ce un autoturism cu numere de Bulgaria a intrat cu viteza, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un magazin din localitatea constanteana Chirnogeni.

In urma impactului, acul vitezometrului s-a oprit la 220km/h.

Soferul, in varsta de 20 de ani, a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina in magazinul care vindea butelii, iar apoi s-a rasturnat.

Toti cei patru tineri care au murit – soferul si trei pasageri, care stateau pe bancheta din spate – aveau sub 23 de ani, iar cel de la volan se pare ca nu avea permis de conducere.

 Prietenii acestuia spun ca ar detine totusi permis de conducere de Italia, informatie care va fi verificata de anchetatori.

Pasagerul din dreapta, in varsta de 22 de ani, este singura persoana din masina care a supravietuit si a fost transportat de urgenta la spital. El nu isi aminteste nimic din ce s-a intamplat, dar s-a constatat ca avea o alcoolemie de 0,13 mg/l -alcool pur in aerul expirat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.