Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Comisie pentru „armonizare”

Bucureşti: Comisie pentru „armonizare”

DISTRIBUIȚI

128764 – 30052014  –  PNL urmează să stabilească, săptămâna viitoare, componența unei comisii mixte care va avea rolul de „a armoniza lucrurile la nivel teritorial”, a anunţat, vineri, vicepreşedintele democrat liberalilor Sulfina Barbu.

„La nivel naţional, PDL şi PNL vor avea o comisie mixtă pentru organizaţiile locale şi pentru colaborările la nivelul aleşilor locali. Luni se va discuta componenţa din partea fiecărui partid. Această comisie va avea rol de a vorbi cu fiecare organizaţie a PDL şi PNL în parte şi de a armoniza lucrurile la nivel teritorial”, a precizat Sulfina Barbu.

Potrivit acesteia, principiile şi oferta către oameni sunt importante, iar denumirea noului partid este ultimul lucru care trebuie stabilit.

„Ultimul lucru care trebuie stabilit, după părerea mea, este numele noului partid. Mai importante sunt proiectul, principiile de colaborare şi oferta pe care le-o dăm oamenilor din România având în vedere că niciunul dintre cele două partide singur nu poate fi alternativă la PSD, cea mai raţională decizie este aceea de a ne uni”, a adăugat Barbu.

În opinia acesteia, cele două partide singure nu pot fi o alternativă la PSD.

„Cea mai raţională decizie este aceea de a ne uni”, a adăugat vicepreşedintele PDL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.