Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Theodor Paleologu: Vinovaţii să plece de la conducere

Bucureşti: Theodor Paleologu: Vinovaţii să plece de la conducere

DISTRIBUIȚI

128763 – 30052014  –  Deputatul Theodor Paleologu, membru al PMP, spune ca „nu este de conceput” ca persoanele asociate „dezastrului electoral” al PMP si fanaticii sa fie in viitoarea conducere a partidului.

Transformarea esecului de la alegeri in succes este „un caz colectiv de orbire”, considera el. „Rad si curcile de cei care vorbesc de o mare victorie”, a mai declarat acesta la RFI Romania.

Theodor Paleologu apreciaza ca „e foarte important ca viitorul presedinte al PMP, viitoarea conducere a PMP sa fie capabila de negociere cu PDL si PNL. Adica sa nu fie o persoana care respinge practic orice fel de asociere. Si ar fi necesar sa fie o persoana totodata care sa schimbe radical, dar radical imaginea creata in ultimele luni”.

In opinia deputatului, „nu este de conceput ca persoanele asociate dezastrului electoral sa fie in conducere sau sa conduca efectiv partidul. Asta e o prima chestiune. A doua problema este sa nu fie un fanatic, adica o persoana care respinge orice fel de posibilitate de intelegere cu alte partide”.

Theodor Paleologu ii critica pe colegii sai din PMP, care au transformat esecul de la alegerile europene intr-o mare victorie: „Multi dintre colegii mei din PMP au inceput inca din seara alegerilor sa spuna ca e o mare victorie, ca este singurul partid de dreapta care a progresat si alte baliverne de astea de care rad si curcile, este de un comic nemaipomenit! Intai am ras de m-am prapadit vazand si auzind aceste lucruri, dupa care mi-am dat seama ca e un caz colectiv de orbire, iar mesajul pe care-l transmit asemenea declaratii este dezastruos din punct de vedere politic, pentru ca electoratul percepe acest lucru ca pe o sfidare sau ca pe o incapacitate funciara de a recunoaste realitatea”.

 „Eu ce i-am reprosat lui Vasile Blaga? Tocmai refuzul de a trage concluzii din infrangerile suferite, refuzul de a intelege care au fost greselile, faptul ca s-au continuat aceleasi practici care ne-au dus la esecurile din 2012. Or acum vad ca reproducem acelasi mod de comportament in PMP, ne laudam cu o infrangere si este infrangere fara drept de apel. Nu-i un partid iesit din nimic. Este partidul sustinut de presedinte, este jumatate din PDL, spuneam noi ca-i jumatatea mai buna, dar totusi, sa fim realisti, e cam acelasi personal politic”, explica deputatul.

Theodor Paleologu considera ca afisele PMP au fost „caraghioase”.

„E ca un afis de film, un fel de co-productie Hollywood si Mosfilm, cu tenta asta de realism-socialism in fundal, cu batoza, cu macaralele si asa mai departe. E comic”, a mai spus acesta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.