Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Evenimente şi activităţi educaţionale gratuite la Opera Naţională

Bucureşti: Evenimente şi activităţi educaţionale gratuite la Opera Naţională

DISTRIBUIȚI

128053 – 02052014 – Opera Naţională Bucureşti îşi deschide porţile în cel de-al doilea weekend al lunii mai pentru un program special de evenimente şi activităţi educaţionale gratuite.

Programul se va desfăşura pe parcursul a două zile – vineri, 9 mai şi duminică, 11 mai – şi va reuni o serie de ateliere şi lecţii deschise derulate în cadrul ofertei educaţionale a instituţiei, în cadrul Studioului pentru copii şi tineret.

Astfel, participanţii vor putea opta pentru ateliere de creativitate având la bază tehnici specifice meseriilor şi artelor spectacolului muzical, atelierul tematic de prezentare a spectacolului „Lacul lebedelor” sau o lecţie deschisă de canto, cu participarea unui grup din cadrul Corului de copii al Operei Naţionale Bucureşti.

Totodată, aceştia vor avea oportunitatea de a beneficia de un tur interactiv al instituţiei, având acces atât în foaierele şi sala de spectacol a instituţiei, cât şi în partea nevăzută a    Teatrului, în culise şi săli Accesul este liber, în baza înscrierii prealabile şi a confirmării din partea organizatorilor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.