Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ponta, surprins de demisia lui Iohannis

Bucureşti: Ponta, surprins de demisia lui Iohannis

DISTRIBUIȚI

128623 – 26052014  –   Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că demisia lui Klaus Iohannis din funcția de prim-vicepreședinte al PNL este o surpriză, dar este justificată după ce PSD Sibiu a ”câștigat zdrobitor”.

”Suntem cu toți în faza în care ne uităm pe rezultate și sunt lucruri care ne bucură, ne îngrijorează și trebuie să le evaluăm. Am câștigat șapte din cele opt colegii parțiale la parlament. Cred că e o victorie morală măcar. Am câștigat în zone care nu erau ale PSD. Cel mai impornat, am câștigat la Satu Mare. Șapte parlamentari în plus contează pentru majoritatea din Parlament”, a afirmat Ponta.

”La primării, din 17 am câștigat 13. Cel mai important lucru e un rezultat pe care PSD nu l-a avut niciodată de la ’90 încoace. Suntem pe primul loc în toate județele din Ardeal: Cluj, Arad, Brașov, Sibiu. Am luat dublu față de PNL la Sibiu. Unde nu au mers lucrurile bine, o să analizăm. Rezultatul din Ardeal mă bucură foarte tare. 16 mandate din 32 e peste ceea ce noi am anticipat. Suntem a 4-a delegație la nivel european în cadrul partidului Socialiștilor europeni”, a mai spus liderul PSD:

”Cred că pentru imaginea României e un lucru foarte prost ca un lider să își ia partidul peste noapte și să îl ducă în altă familie politică”, a precizat Ponta, fiind întrebat ce părere are despre decizia lui Antonescu de a intra cu PNL în PPE.

”Trădătorii și traieștii sunt disprețuiți în PE ca și în România”, a completat el.

”Singura surpriză, la modul serios, este demisia lui Iohannis. A fost produsă de un rezultat pentru care le mulțumesc colegilor de la PSD Sibiu, care au câștigat zdrobitor. Dacă și în Sibiu îl batem, mesajul politic e foarte clar”, a declarat Victor Ponta. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.