Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Posturi deblocate la Agenţia Naţională de Transplant

Bucureşti: Posturi deblocate la Agenţia Naţională de Transplant

DISTRIBUIȚI

128125 – 06052014 –  Agenţia Naţională de Transplant (ANT) va scoate la concurs cinci posturi după ce ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a aprobat deblocarea acestora.

“Ştiu cât de importantă este activitatea pe care cei de la Agenţia de Transplant o desfăşoară. Din păcate, actele normative din anii 2009 – 2013 au blocat posturile şi nu se puteau face angajări. Am găsit soluţia deblocării prin redistribuire, şi voi căuta soluţii şi pentru alte domenii din Sănătate unde există o lipsă acută de personal, pentru că pacienţii au dreptul la cele mai bune condiţii de tratament şi, în acest caz, de cele mai bune condiţii de realizare a acestor operaţii extrem de complicate”, a explicat ministrul Nicolae Bănicioiu.

Pentru cele cinci posturi va fi organizat concurs conform prevederilor legale, alocările bugetare necesare pentru acestea fiind deblocate prin redistribuire de la alte unităţi finanţate integral de la bugetul de stat.

În prezent, ANT este desemnată ca unitate de asistenţă tehnică şi management al Programului Naţional de Transplant. ANT coordonează întreaga activitate de transplant prin      centrele regionale din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Târgu Mureş, Iaşi şi Timişoara. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.