Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preşedintele Băsescu: Prezenţa la vot arată că românii sunt ataşaţi de...

Bucureşti: Preşedintele Băsescu: Prezenţa la vot arată că românii sunt ataşaţi de UE

DISTRIBUIȚI

128589 – 25052014  –   Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică, după ce și-a exprimat votul în cadrul alegerilor europarlamentare, că este un lucru bun că românii merg să voteze deoarece arată că sunt atașați de Uniunea Europeană.

”Am votat pentru un partid nou, un partid care sper eu, va reuși să continue procesele de reformare a statului în așa încât România să devină un stat care să fie la dispoziție cetățenilor, nu la cea a partidelor”, a declarat șeful statului, citat de B1 Tv.

”M-am gândit și la tinerețea membrilor partidului. Le știu entuziasmul și mi-aș dori ca el să contamineze România”, a precizat el.

”Avem o prezență mai bună decât cea din 2009. E esențial ca românii să arate că sunt atașați UE. Dacă nu au nicio opțiune pentru vreun partid tot trebuie să vină și să anuleze buletinul. Dar să arate, prin prezență, că sunt interesați de UE”, a subliniat Băsescu.

”Participarea la vot e cel mai important semnal pe care România poate să îl dea Uniunii Europene ca atașament”, a precizat președintele. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.