Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Revoluţionarii au blocat Bulevardul Kiseleff

Bucureşti: Revoluţionarii au blocat Bulevardul Kiseleff

DISTRIBUIȚI

128425 – 19052014  – Circa 250 de revoluționari au ieșit luni în stradă. Ei au protestat în fața Guvernului încă de dimineață, iar din jurul orelor 11.40 au blocat Bulevardul Kiseleff. După ce manifestanții au fost somați să părăsească bulevardul, jandarmii au intervenit în forță pentru a-i împinge de pe partea carosabilă, potrivit Digi24.

În urmă cu o săptămână, aproximativ 1.000 de persoane au protestat în faţa Guvernului, după care au mers în Piața Aviatorilor și au blocat circulația.

Anterior, aproape 300 de revoluţionari din ţară şi din Bucureşti au protestat, tot în faţa Guvernului, după ce au aflat că trei dintre foştii luptători pentru libertate, în decembrie 1989, şi-au pus capăt zilelor.

Revoluţionarii sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit indemnizaţiile pierdute în 2010, în timpul Guvernul Boc. O delegaţie a protestatarilor i-a transmis premierului Victor Ponta un memoriu cu toate nemulţumirile.  În prezent, primesc îndemnizaţii – de până la 2.200 de lei/lunar – răniţii, urmaşii şi cei reţinuţi la Revoluţie, nu şi luptătorii. Acestora din urmă li s-au tăiat din anul 2010 indemnizaţiile pe care le încasau. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.