Acasă Economie Ilfov: Grindina a distrus o suprafaţă foarte mare de solarii la Vidra

Ilfov: Grindina a distrus o suprafaţă foarte mare de solarii la Vidra

DISTRIBUIȚI

128093 – 05052014 –  Institutia Prefectului Judetului Ilfov anunţă că a monitorizat permanent situatia la nivelul judetului si a tinut legatura cu autoritatile din localitatile afectate de fenomenele meteorologice produse in ultimele zile.“Cinci localitati din judetul Ilfov au fost afectate de fenomenele meteorologice produse duminica: Pantelimon, Popesti, Vidra, Jilava, Chitila. Potrivit recomandarilor transmise in cadrul

videoconferintei din data de 4 mai 2014, am tinut legatura permanent cu autoritatile locale care au intervenit operativ si eficient in aceste localitati. Datorita actiunii prompte a acestora, precum si a reprezentantilor ISU Ilfov, situatia din Vidra, Jilava si Chitila a revenit la normal. In aceste localitati nu mai sunt strazi sau curti inundate”, a declarat prefectul Daniel Mihai Rasica.

Acesta a mentionat ca o situatie speciala s-a inregistrat la nivelul localitatii Vidra, unde grindina a afectat o suprafata foarte mare de solarii. Autoritatile locale incearca sa gaseasca o solutie pentru a ii sprijini pe cei afectati, a mai aratat prefectul Judetului Ilfov.

In cursul zilei de luni, se intervine in continuare pentru evacuarea apei de pe strazi si din curti in localitatile Pantelimon si Popesti. In cursul noptii in aceste localitati  au actionat si echipajele ISU Ilfov.

„Remarc activitatea celor de la ISU Ilfov care au oferit tuturor autoritatilor din localitatile afectate sprijin competent si rapid, precum si cea a Politiei Rutiere Ilfov, care a intervenit operativ duminica seara in Pantelimon, Popesti-Leordeni si Chiajna pentru fluidizarea traficului pe drumurile pe care s-a circulat cu dificultate”, a mai spus prefectul Judetului Ilfov. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.