Acasă Politic Satu Mare: De ce nu are PNL candidat la Satu Mare

Satu Mare: De ce nu are PNL candidat la Satu Mare

DISTRIBUIȚI

128121 – 06052014 –  PNL nu are candidat la Satu Mare pentru că Ovidiu Silaghi, atunci când a părăsit partidul, a plecat cu stampila formatiunii si cu cheile de la sediu, afirmă pentru PROMPT MEDIA surse din cadrul partidului condus de Crin Antonescu.

Manevra PSD a fost favorizată si de reactia tardivă a liberalilor fată de campania natională a PSD prin care acreditează ideea că USL există în continuare.

”PNL a tratat cu seriozitate alegerile partiale pentru Camera Deputatilor. Domnul Silaghi a fost desemnat printr-o decizie a Biroului Permanent si a Delegatiei Permanente candidat al PNL. A trecut domnul Ponta pe acolo cu tot felul de promisiuni si, iată, l-a convins pe domnul Silaghi să treacă la PSD. Nu avem acolo (n.red candidat) pentru că – fals spunea domnul Ponta – există candidat al USL. Ori, USL nu există. Există un candidat al PSD. Realist vorbind, în situatia de fată, în mod clar nu pot să vă spun că există un candidat”, a declarat Cristina Pocora, purtător de cuvând al PNL. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.