Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Washington: Joe Biden vine săptămâna viitoare la Bucureşti

Washington: Joe Biden vine săptămâna viitoare la Bucureşti

DISTRIBUIȚI
Joe_Biden

28269 – 13052014 –  Casa Albă a anunțat că vicepreşedintele SUA, Joe Biden, va efectua vizite în România şi Cipru în perioada 20-23 mai a. c., pentru a discuta în principal despre criza din Ucraina.

„Biden va discuta cu liderii celor două ţări despre reacţiile comunităţii internaţionale la intervenţia militară ilegală a Rusiei în Ucraina şi la acţiunile destabilizatoare” ale Moscovei, precizează Preşedinţia SUA, potrivit B1 Tv.

„Vicepreşedintele Biden va discuta şi despre necesitatea aprofundării legăturilor economice” cu România şi Cipru, în special în cadrul Acordului de liber-schimb SUA-UE, aflat în curs de negociere, mai arată Casa Albă.

Vizita lui Joe Biden fusese confirmată, luni, de președintele Traian Băsescu, care a precizat că şi şeful Pentagonului va veni în România în săpămânile următoare.

Această informație a fost făcută publică după ce, luni, președintele Traian Băsescu s-a întâlnit, la Palatul Cotroceni, cu adjunctul șefului CIA.

POtrivit unor surse, şeful Pentagonului, Chuck Hagel, ar urma să vină la București în ”primele zece zile din iunie”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.