Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: 22 de arme ridicate în urma percheziţiilor de joi

Bucureşti: 22 de arme ridicate în urma percheziţiilor de joi

DISTRIBUIȚI

128916 – 05062014  22 de arme, 4 letale şi 18 neletale, muniție, instrumente de fabricare artizanală a muniției, precum și carne de vânat au fost ridicate în vederea indisponibilizării, în urma celor 26 de percheziții de joi dimineaţa coordonate de Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – IGPR, în şapte judeţe.

Percheziţiile desfășurate în această dimineață pe raza județelor Constanţa, Caraş Severin, Gorj, Ilfov, Mehedinţi, Prahova şi Teleorman, precum şi a municipiului Bucureşti au vizat mai multe persoane bănuite de deţinere ilegală de arme supuse autorizării.

Din totalul armelor indisponibilizate, 13 arme neletale și una letală au fost ridicate din Constanța, două letale și una neletală din Prahova, două neletale din Gorj, câte o armă neletală din Teleorman și Ilfov, iar o armă letală din Caraș-Severin.

De asemenea, polițiștii au descoperit carne de vânat provenită din braconaj cinegetic, instrumente de fabricare artizanală a muniţiei, câini din rasa ogar folosiţi la braconaj cinegetic, precum şi 165 de cartuşe de diferite calibre.

Percheziţiile au vizat locuinţele şi autovehiculele unor persoane bănuite de deţinere ilegală de arme neletale supuse autorizării care ar fi fost achiziţionate din Bulgaria, potriovit unui comunicat al Poliţiei Române. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.