Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Acord de colaborare PSD – PPDD la nivel parlamentar şi local

Bucureşti: Acord de colaborare PSD – PPDD la nivel parlamentar şi local

DISTRIBUIȚI

 PSD şi PPDD au semnat un acord care constă în colaborarea celor două partide la nivel parlamentar şi local. Deocamdată, partidul lui Dan Diaconescu nu a primit niciun portofoliu în Guvern. ”Am finalizat acordul politic prin care vom colabora la nivel local şi parlamentar. Nu s-a discutat despre prezenţa în cadrul Cabinetului. La nivel parlamentar, local, vom colabora în baza acestui acord, iar proiectele comune, în urma unor consultări, le vom susţine. Nu este un parteneriat foarte rigid. Nu vom avea un candidat comun la prezidenţiale. Electoratul care a votat PPDD este un electorat care are nevoie de politici de centru-stânga“, a spus Ponta, citat de Adevarul.ro.

Imediat după votul din Parlament, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus că poziţia celor din PPDD este foarte importantă. „Contează atât de mult încât s-ar putea să şi semnăm un acord, poate chiar acum. Este posibil ca acest acord să fie semnat chiar azi“, a spus Dragnea.

Deputaţii şi senatorii au adoptat astăzi, cu 344 de voturi „pentru“, 17 „abţineri“ şi niciun vot împotrivă, proiectul de declaraţie prin care se cere demisia preşedintelui Traian Băsescu, în urma scandalului izbucnit între fratele său şi Bercea Mondial. PPDD a votat, alături de alianţa PSD-UNPR-PC şi PNL, pentru adoptarea declaraţiei prin care se cere demisia lui Traian Băsescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.