Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Călin Popescu Tăriceanu îl atacă în continuare pe Antonescu, chiar dacă...

Bucureşti: Călin Popescu Tăriceanu îl atacă în continuare pe Antonescu, chiar dacă nu mai candidează

DISTRIBUIȚI

128796 – 02062014  – Calin Popescu Tariceanu a vorbit, luni dimineata, despre decizia lui Crin Antonescu de a se retrage din cursa prezidentiala, sustinand ca fostul lider PNL a fost „fortat” de reprosurile colegilor sa faca acest gest: ”A fost fortat de atmosfera din partid si pentru ca a primit reprosuri pentru greselile stategice pe care le-a facut, pentru rezultatele proaste la alegerile europarlamentare, unde se angaja la scoruri care nu aveau legatura cu realitatea, de altfel, (Antonescu – n.r.) pare mereu ca e rupt de realitate si, in final, toate sondajele care au aratat cum sta l-au determinat sa se retraga”, a declarat Tariceanu.

Referitor la posibilitatea ca Iohannis sa preia conducerea partidului si sa fie prezidentiabilul desemnat de liberali, Tariceanu a spus ca este necesara o analiza in interiorul partidului inainte de stabilirea unui candidat la alegerile din noiembrie. El a adaugat ca saluta „prezenta lui Iohannis in partid”, insa trebuie analizat daca vicepresedintele interimar al PNL are calitatile necesare.

Tariceanu a mai spus ca Antonescu nu mai are sanse la presedintie, pentru ca publicul si-a format deja o perceptie despre el, care cu greu ar putea fi schimbata.

”Perceptia care s-a format este aceea a unui om instabil, care tradeaza si fuge de responsabilitate, acum si-a tradat partenerii cu care PNL a fost doua decenii si jumatate, ma refer la ALDE”, a mentionat el, adaugand ca nu este de acord nici cu o posibila fuziune cu PDL, pentru ca s-ar pierde valorile liberale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.