Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Deputatul Andreea Paul „adoptă un tânăr basarabean”

Bucureşti: Deputatul Andreea Paul „adoptă un tânăr basarabean”

DISTRIBUIȚI

129047 – 12062014 –  Deputatul Andreea Paul a anunţat că s-a implicat activ în susținerea programului „Adoptă un tânăr basarabean”. „Limba română este limba noastră, este suma celor mai armonioase sunete din univers, ele răsună și de peste Prut. Mă implic activ. Susțin programul„Adoptă un tânăr basarabean””, a declarat aceasta.

„Basarabenii sunt de-ai noștri. O graniță nu desparte un popor. Inima lor aparține tradițiilor și culturii românești. Toți formăm un întreg”, a ținut să precizeze Andreea Paul, motivându-și astfel alegerea de a se implica în acest program.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează Școala de Cultură și afirmare românească în perioada 7-15 iunie 2014 în stațiunea Venus. Vor participa 400 de persoane, majoritatea tineri din România și Republica Moldova.

Participanții din Basarabia nu achită taxa de participare la şcoală, în valoare de 299 de lei, sumă care acoperă la preț de producție masa, cazarea și transportul pentru 5 zile de ședere la mare. Este o formă de a recompensa implicarea lor activă în campania de informare privind recensământul din perioada 27 aprilie – 18 mai „Vorbim românește, suntem români”.

„Cu această ocazie mă voi implica activ în programul Platformei Unioniste Acțiunea 2012 „Adoptă un tânăr basarabean”. Voi achita această sumă modică. Satisfacția va fi garantată. Tânărul „adoptat” se va implica în mai multe activități interactive, iar la final va primi diplomă de participare cu punctajul raportat la gradul de implicare. Organizatorii se îngrijesc ca fiecare participant să fie cât mai activ. Tinerii sunt stimulați să dea tot ce este mai bun, noi suntem stimulați să-i susținem”, a mai declarat deputatul de Țara Oașului.

Pe lângă activitățile interactive vor fi și sesiuni de dezbateri. Trainerii și speakerii sunt specialiști în anumite domenii precum românism, istorie, management cultural, management de proiect, social media pentru ONG-uri, educația non-formală etc. „Susțin românismul de peste Prut. Susține-l și tu. Implică-te activ „Adoptă un tânăr basarabean””, este îndemnul dat de deputat. – PROMPT  MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.