Acasă Politic București: Războiul foștilor miniștri ai Justiției

București: Războiul foștilor miniștri ai Justiției

DISTRIBUIȚI

macovei_predoiu130049 – 21072014 – Europarlamentarul PDL Monica Macovei încurcă și mai mult situația din interiorul democrat-liberalilor, cerând să fie inclus în procesul de selecțtie a candidaților Dreptei pentru alegerile prezidentiale. ”Cer să fiu inclusă în procesul de selecție a candidaţilor dreptei pentru prezidenţiale”, a scris Monica Macovei, fost ministru al Justiției pe pagina sa de facebook duminica seara.

În PDL au avut loc alegeri interne pentru o asemenea candidatură, cel ales fiind Cătălin Predoiu (de asemenea fost ministru al Justiției), care a declarat că va lua poziție în conducerea partidului față de intenția lui Macovei.

”Monica Macovei ar avea șanse să intre în turul doi, dar nu să candideze din partea PDL-PNL, ci ca independent. Exista un culoar pentru un candidat independent. Monica Macovei are profilul asta, ea a fost intotdeauna un fel de disident în partid. Daca ar candida independent, ar fi o candidatura interesanta si care nu ar fi lipsita de sanse”, a spus duminică seara fostul consilier prezidential, Sebastian Lăzăroiu in cadrul unei emisiuni televizate.

La Congresul de la sfârșitul săptămânii viitoare urmează să se adopte statutul viitorului PNL și protocolul politic de unificare dintre PNL și PDL. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.