Acasă Anchete Interne Predoiu: ”România nu are probleme structurale cu migrația ilegală”

Predoiu: ”România nu are probleme structurale cu migrația ilegală”

DISTRIBUIȚI

 171989 – 30042024 –  Tema migrației este una care ar merita mai multă atenție în campania electorală pentru Parlamentul European, atrage atenția ministrul de Interne Cătălin Predoiu, care a participat la Gent (Belgia) la o reuniune organizată de Comisia Europeană pe această temă. ”Migrația este una dintre cele mai acute vulnerabilități prezente ale Uniunii Europene. Dacă nu luăm urgent măsuri în toate statele membre, fluxurile migratorii vor destabiliza Uniunea Europeană în următorii zece ani”, a spus Predoiu, care consideră că, pentru ca problema să nu scape de sub control, viitoarele structuri de conducere ale UE – Parlamentul European și Comisia Europeană – trebuie să elaboreze o politică coerentă privind migrația.

Predoiu a prezentat omologilor din statele membre UE o serie de studii de caz rezolvate de Poliția Română și argumentele României atunci când afirmă că nu are probleme structurale de migrație ilegală.

”Pe acești piloni construim acțiunea noastră continuă pentru intrarea în Schengen și cu frontiera terestră în 2024. Așa cum am mai spus, avem un plan diplomatic bine stabilit pe care îl vom urmări până ne vom atinge obiectivul”, a spus Predoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.