Acasă Politic București: Unde e onoarea lui Antonescu?

București: Unde e onoarea lui Antonescu?

DISTRIBUIȚI

crin_antonescu_iohannis130050 – 21072014 – Klaus Iohannis se pregăteşte să intre oficial în cursa împotriva lui Victor Ponta la prezidenţiale, liberalii urmând să anunţe astăzi oficial decizia, după ce au discutat duminică seara sondajul în care actualul preşedinte al PNL este mai bine plasat decât Crin Antonescu.Antonescu a refuzat să participe la întâlnirea restrânsă a conducerii PNL, motivând că nu are de ce să facă analiză pe sondaje, cu toate că recent susținea că dacă Iohannis va fi plasat mai bine atunci acesta va fi candidatul liberalilor pentru Cotroceni.

Într-o confruntare în turul al doilea al prezidenţialelor cu Ponta, preşedintele PNL ar fi votat de 43% dintre români, în vreme ce pentru lidrul PSD optează 49%, potrivit datelor sondajului IRSOP, efectuat la cererea PNL, în perioada 10 – 17 iulie. Într-o astfel de variantă, 7% dintre cei intervievaţi au spus că n-ar vota cu niciunul dintre candidaţi, în vreme ce 1% au spus că nu ştiu care le va fi opţiunea.

Un tur doi în care ar intra Crin Antonescu şi Victor Ponta, social-democratul şi-ar adjudeca cu 53% Preşedinţia, în vreme ce Antonescu ar fi votat de 29% dintre alegători. 16% dintre respondenţi susţin că nu l-ar alege nici pe Ponta, nici pe Antonescu, iar 2% nu ştiu. Premierul ar câştiga la scor şi într-o confruntare în turul al doilea cu pedelistul Cătălin Predoiu, care ar fi votat de doar 28%, în vreme ce spre Ponta s-ar îndrepta 55% dintre alegători.

Delegaţia Permanentă a PNL ar trebui să anunțe astăzi prezidenţiabilul partidului care va intra într-o măsurătoare sociologică alături de candidatul PDL, Cătălin Predoiu. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.