Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Adrian Papahagi: Sub conducerea Elenei Udrea, PMP se îndreaptă spre desfiinţare

Bucureşti: Adrian Papahagi: Sub conducerea Elenei Udrea, PMP se îndreaptă spre desfiinţare

DISTRIBUIȚI
adrian_papahagi

 130587 – 14082014 – Adrian Papahagi sustine ca PMP se indreapta spre desfiintare sub conducerea Elenei Udrea, din cauza unor decizii proaste ale acesteia care, in opinia sa, au decredibilizat si au slabit partidul.

Declaratiile fostului membru PMP vin in contextul in care, miercuri, deputatul Marin Anton a fost declarat incompatibil de ANI, iar acesta a anuntat ca nu intentioneaza sa isi dea demisia de onoare.

„In luna februarie am fost singurul membru PMP care s-a opus primirii domnului Marin Anton in partid. Nu am fost sustinut de niciunul dintre colegi atunci si am considerat potrivit sa demisionez eu, daca nu aveam sustinerea partidului in aceasta chestiune principiala. Astazi (miecuri – n. r.), domnul Marin Anton a fost declarat incompatibil de ANI. S-a dovedit ca am avut dreptate”, sustine Adrian Papahagi, potrivit Ziare.com.

Acesta reaminteste ca a contestat in repetate randuri anumite decizii ale Elenei Udrea.

„Se confirma astazi ceea ce le-am transmis fostilor colegi din PMP: cu Elena Udrea la conducere, partidul se indreapta spre propria desfiintare”, mai spune acesta.

Printre deciziile luate de Elena Udrea care „au decredibilizat si au slabit PMP”, Adrian Papahagi enumera „racolarea unor politicieni contestabili” – Marin Anton si Florin Popescu, dar si „monopolizarea la nivel de imagine a campaniei si precampaniei, in detrimentul candidatilor la alegerile europene si a candidatului la alegerile prezidentiale, domnul Cristian Diaconescu”, sau „distorsionarea congresului PMP, unde cei agreati de doamna Udrea au candidat singuri, pe functii negociate in prealabil”.

De asemenea, Papahagi critica si „conducerea discretionara a partidului de la Congres incoace, care a dus la demisia multor membri PMP, ultimii plecati fiind deputatii Florin Secara si Florin Gheorghe”.

„Daca se dovedesc si recentele acuzatii formulate de doamna Elena Basescu, potrivit carora doamna Elena Udrea impiedica organizatiile judetene ale PMP sa stranga semnaturi pentru candidatul Cristian Diaconescu, situatia capata dimensiuni ingrijoratoare. Domnul Marin Anton, declarat azi incompatibil de ANI trebuie sa plece din partid, iar intreaga conducere a PMP, in frunte cu Elena Udrea, trebuie sa-si asume greselile principiale si strategice comise, inclusiv prin actul demisiei”, considera Adrian Papahagi. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.