Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu îl invită pe Victor Ponta la o discuţie

Bucureşti: Crin Antonescu îl invită pe Victor Ponta la o discuţie

DISTRIBUIȚI

130643 – 19082014 – Desi sustine ca nu se va implica activ in campania pentru prezidentiale, Crin Antonescu nu exclude sa-i dea totusi votul sau lui Iohannis. „Nu am spus ca nu il votez, nu il cunosc. Nu e exclus sa-l votez. Pe Victor Ponta sigur nu-l votez. Daca aveam elementele sa-l votez pe Ponta presedinte, USL nu se rupea. Domnul Ponta este dupa toate datele, urmasul cel mai potrivit al lui Basescu. Victor Ponta este primul basist al tarii. Eu sunt cel mai critic adversar al lui Traian Basescu. Dar incerc sa nu fiu idiot”, a explicat Crin Antonescu, luni seara, la Realitatea Tv.

Fostul lider liberal mai spune ca l-ar vota pe Ponta doar contra lui Basescu, iar daca ar avea de ales intre Elena Udrea si premier, atunci nu ar vota deloc.

„Intre Traian Basescu si Victor Ponta, Ponta e mai periculos, pentru ca vorbim de viitor. Traian Basescu nu a acceptat niciodata pluralismul, il inteleg partial, e un comandant de vapor, nu a acceptat alternativele. […] Intre Traian Basescu si Victor Ponta l-as vota pe Ponta, macar impotriva plictiselii. […]

Tonul liberalului fata de Victor Ponta s-a imblanzit dupa ce premierul a intervenit telefonic in emisiune, oferind explicatii si urari de bine.

„Noi ne-am despartit dupa trei ani de proiect politic, domnul Antonescu fiind absolut convins ca sunt omul lui Basescu si eu ca domnul Antonescu este omul lui Basescu. Acum eu pot sa sper doar ca amandoi am gresit. Mai e putin pana atunci, pana in decembrie”, a explicat premierul.

Crin Antonescu l-a invitat Victor Ponta la o discutie „despre ce a fost si ce ar putea sa fie”, premierul fiind deschis la dialog.

„Uneori va e dor de mine”, i-a mai transmis Antonescu lui Ponta, care i-a raspuns: „Mi-e dor de USL, recunosc, si de vremurile bune”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.