Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Klaus Iohannis este candidatul ACL

Bucureşti: Klaus Iohannis este candidatul ACL

DISTRIBUIȚI

130517 – 11082014 – Alianta Crestin Liberala (ACL), formata din PNL si PDL, si-a anuntat luni candidatul comun la Presedintia Romaniei, in persoana lui Klaus Iohannis. Prezidentiabilul dreptei a fost ales dintre liderul PNL si prim-vicepresedintelui PDL Catalin Predoiu in urma sondajelor comandate de cele doua partide care au evaluat profilul celor doi potentiali candidati si sansele fiecaruia in lupta pentru Cotroceni.

„Vin de la Sibiu pentru a reda increderea cetatenilor ca se poate. Sibiul este o dovada vie ca in Romania se poate face o administratie corecta. Daca se poate in Sibiu se poate in toata tara. Daca am putut sa fac multe lucruri pentru Sibiu, am convingerea ca pot sa le fac pentru toata Romania”, a declarat Klaus Iohannis, in momentul in care a facut anuntul candidaturii sale.

Presedintele PDL, Vasile Blaga a anuntat ca prim-vicepresedintelui democrat-liberal Catalin Predoiu este propunerea ACL pentru functia de premier intr-un viitor guvern al Aliantei.

 „Nu a fost o desemnare usoara, am avut de ales dintre doi candidati cu calitati deosebite. Facem un pas mare spre castigarea alegerilor din toamna. Impreuna suntem puternici”, a declarat Vasile Blaga.

Lansarea oficiala a candidatului Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale va avea loc pe 27 septembrie, la Bucuresti. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.