Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PSD cere explicații PNL

Bucureşti: PSD cere explicații PNL

DISTRIBUIȚI

130701 – 21082014 – Purtătorul de cuvânt al campaniei prezindețiale a PSD, Gabriela Vrânceanu Firea-Pandele, cere lămuriri cu privire la episodul recent dintre Crin Antonescu și Klaus Iohannis, în urma căruia fostul șef liberal a anunțat că nu se va implica în campania candidatului ACL pentru prezidențiale.

”E nevoie de anumite clarificări. Fostul președintele PNL, domnul Antonescu, într-un interviu televizat, a afirmat că nu-l susține pe domnul Klaus Iohannis și că nu știe cum votează. Întrebarea noastră este urmatoarea pentru domnuil Antonescu, avem rugămintea să dea câteva explicații și să lămurească informațiile, iar lui Iohannis chiar îi solicităm imperativ, să se clarifice ce s-a intamplat în  câteva luni de zile, astfel încât domnul Antonescu, cel care l-a susținut atât de puternic pe Iohannis, acum consideră că nu mai este un candidat viabil la prezidențiabiale. Antonescu l-a prezentat ca fiind un om onest, profesionist, un primar capabil, care poate să conducă România” , a declarat Firea, citată de PeSurse.

Aceasta crede că existe unele ”elemente ascunse românilor” în această poveste despre care trebuie să afle toată populația.

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că nu se va implica în susținerea campaniei lui Klaus Iohannis și că nu știe încă dacă îl va vota. Întrebat dacă se va implica în susţinerea campaniei lui Iohannis, Antonescu a răspuns: ”Nu, categoric nu, pentru că sunt un om responsabil”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.