Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Un deputat pleacă din PSD şi-şi face partid antimaghiar

Bucureşti: Un deputat pleacă din PSD şi-şi face partid antimaghiar

DISTRIBUIȚI

130702 – 21082014 – Deputatul PSD Bogdan Diaconu își va anunța astăzi demisia din partid și înființarea unei noi formațiuni politice într-o conferință de presă ținută la Parlament. Alături de el vor veni și alți parlamentari din PSD, așadar va avea loc o ruptură în sânul partidului aflat la guvernare, plus un scandal din cauza păstrării UDMR la guvernare, tema cu care Bogdan Diaconu i-a încăierat deja de mai multe ori pe cei din PSD cu UDMR, potrivit stiripesurse.ro.

Noul partid va ataca puternic UDMR și proiectul legii autonomiei teritoriale despre care Laszlo Borbely a promis, într-o declarație făcută miercuri, că va fi lansat până la sfârșitul acestei luni. De asemenea, se poate bănui că noul partid va prelua toate temele cu care Bogdan Diaconu și-a făcut simțită prezența în spațiul public: apărarea românilor din comunitățile istorice, oprirea extremismului maghiar, promovarea valorilor românești.

Această ruptură este cu atât mai periculoasă pentru PSD cu cât și social-democrații defilează în campanie cu sloganul ”Mândru că sunt român” și vehiculează teme identitare românești, inclusiv religioase. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.