Acasă Social Sanatate Andrei Baciu și-a dat demisia din funcția de președinte al CNAS

Andrei Baciu și-a dat demisia din funcția de președinte al CNAS

DISTRIBUIȚI

 170767 – 11122023 – Andrei Baciu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, printr-o postare pe Facebook luni dimineață. Baciu a fost chemat luni la DNA, în dosarul vaccinurilor.

Procurorii i-au adus la cunoștință lui Andrei Baciu calitatea de suspect, de urmărit penal pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave.

Andrei Baciu a menționat că are încredere în actul de justiție, ”convins fiind că adevărul și dreptatea vor prevala”, după ce și-a dat demisia de la șefia CNAS.

”Aleg să îmi înaintez demisia de onoare datorită angajamentului meu față de principiile etice și morale în care cred și pe care le-am susținut întotdeauna, și nu dintr-o obligație legală. De-a lungul a nouă ani de când m-am întors în România și în special în ultimii patru ani, în rolurile pe care le-am avut în timpul crizelor globale pe care România le-a traversat, am acționat cu un respect neclintit pentru legislație, instituții și cetățeni. Medic fiind, am pus mereu pe primul loc binele pacienților”, a scris Baciu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.