Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu nu vrea prim-ministru. Nici Elena Udrea nu-l vrea

Bucureşti: Traian Băsescu nu vrea prim-ministru. Nici Elena Udrea nu-l vrea

DISTRIBUIȚI

130698 – 21082014 – Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca nu are ca obiectiv sa devina prim-ministru dupa incheierea mandatului la Cotroceni. Intrebat, la B1 Tv, daca este interesat sa fie viitorul premier al Romaniei, dupa alegerile prezidentiale, seful statului a spus: „Va previn: am o nepotica si inca doi nepotei vin! Am treaba!”.

„O sa ma ocup de partid (PMP – n.r.), sa-i ajut. Asta e o treaba pentru altii, functia de prim-ministru, dar repet ca sunt cel mai bun prim-ministru pe care ar putea sa-l aiba tara asta. Poate ca a trecut vremea mea pentru o astfel de functie. Obiectivul meu nu este sa fiu prim-ministru”, a declarat Traian Basescu.

La sfarsitul lunii martie, Traian Basescu spunea ca nu ar refuza postul de premier si ca ar putea face echipa cu orice presedinte, explicand ca „e pacat” sa nu-si foloseasca „experienta acumulata”.

„Pot face echipa cu oricine, daca ma lasa sa fac ce trebuie. Poate sa fie oricine presedinte. N-as face compromisuri cu un presedinte de gen Ponta, dar un presedinte de dreapta care ar vrea sa functioneze institutiile… E pacat de cata experienta am acumulat”, spunea presedintele, la 31 martie, tot intr-o emisiune televizata.

Ideea nominalizarii lui Traian Basescu dupa alegerile din toamna a fost respinsa si de Elena Udrea, candidatul favorit al presedintelui, care, la iesirea de la Cotroceni, a afirmat ca daca va ajunge presedinte intentioneaza sa schimbe majoritatea parlamentara si actualul cabinet, dar nu il va sustine pe Traian Basescu pentru aceasta functie.– PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.