Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu: “Categoric, o voi susţine pe Elena Udrea”

Bucureşti: Traian Băsescu: “Categoric, o voi susţine pe Elena Udrea”

DISTRIBUIȚI

130697 – 21082014 – Președintele Traian Băsescu a declarat miercuri seara că o va susține pe Elena Udrea, pentru ca este candidatul desemnat de PMP. „Eu am fost un susținător fără rezerve al PMP. Categoric susțin candidatul la funcția de președinte al acestui partid. A fost Cristian Diaconescu, l-am susținut atât cât a avut nevoie, până când a anunțat că este un candidat independent. În acel moment, susținerea mea pentru el nu mai poate continua. Eu am inspirat crearea acestui partid. Acum este Elena Udrea, categoric o voi susține pentru că este candidatul PM”, a afirmat președintele, la B1 Tv.

Traian Băsescu a apreciat retragerea lui Cristian Diaconescu din PMP ca fiind o problemă de conștiință, făcând referire la faptul că acesta a votat pentru suspendarea sa, în 2007.

„Avea toate datele unui om care dacă se așează pe scaunul de la Cotroceni poate să ducă lucrurile înainte. A fost o opțiune în interiorul partidului. Cred că a avut o probl de conștiință. Al a avut o discuție despre care eu nu am știut, în CEx.  El a spus că nu a fost la votul 322, că era într-o deplasare. Probabil așa și-a amintit. Numai că pe site-ul Camerei Deputaților sunt documentele și cu semnătura lui pentru suspendare și tabelul oficial de prezență. Cred că era esențial să se ducă la CEx să spună de ce a zis că a fost în deplasare”, a mai spus șeful statului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.