Acasă Externe Rep. Moldova nu trebuie să parcurgă singură traseul spre UE

Rep. Moldova nu trebuie să parcurgă singură traseul spre UE

DISTRIBUIȚI

130743 – 22082014 –  România sprijină necondiționat parcursul european al Rep. Moldova, a susține europarlamentarul român, Victor Negrescu, care în perioada 22-24 august participă în Rep. Moldova la Școala de Vară a Tineretului Democrat din Moldova.

„Voi merge în Moldova cu un mesaj clar pentru toți românii de peste Prut. România sprijină necondiționat parcursul european al Rep. Moldova”, a declarat europarlamentarul.

„Rep. Moldova nu trebuie să parcurgă acest traseu singură. Guvernul României a afirmat, fără rezerve, că punerea la dispoziție a expertizei noastre și a bunelor practici în dialogul și negocierile cu Uniunea Europeană este o prioritate”, a mai spus el.

„Ca europarlamentar, vă pot spune că perspectiva integrării europene a Rep. Moldova este văzută pozitiv în Parlamentul European. Locul Rep. Moldova este în Uniunea Europeană, fără îndoială. Alături de România și de restul familiei europene,  Moldova poate deveni un membru extrem de important al Uniunii Europene”, a adăugat Victor Negrescu.

Victor Negrescu este membru în Comisia de Bugete a PE. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.