Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ponta preia tema ”acoperitului”

Bucureşti: Ponta preia tema ”acoperitului”

DISTRIBUIȚI

131454 – 22092014 – Premierul Victor Ponta, candidat la presedintia Romaniei, ii raspunde lui Traian Basescu pe subiectul „prezidentiabilului-ofiter acoperit”. Liderul PSD sustine ca seful statului ar fi fost ofiter al Securitatii, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pentru functia de presedinte al Romaniei.

„Domnul Basescu a fost ofiter al Securitatii si lucrul asta l-au stiut romanii si totusi l-au votat. Eu de aia nu l-am votat, a fost unul din motivele pentru care nu l-am votat, pentru ca am citit in carti ce a facut Securitatea impotriva romanilor si m-am gandit ca un securist nu trebuia sa fie presedinte, dar totusi oamenii l-au ales, asa incat acum e tardiv, asta ramane pentru istorie”, a spus Ponta, la RTV.

Tema candidatului la presedintie ofiter acoperit a fost lansata de presedintele Traian Basescu la inceputul lunii septembrie, intr-o emisiune la postul B1Tv. Ulterior, dupa ce pe scena publica s-a dezbatut intens cine ar putea fi si seful SIE, Teodor Melescanu, a transmis Parlamentului ca nu exista niciun ofiter al serviciului sau printre candidati, seful statului a revenit.

„Raspunsul domnului Sarbu acopera doar jumatate din ce am declarat. Eu am zis ca e un fost ofiter acoperit sau ofiter acoperit. Atunci cand stii ca cineva a fost acoperit nu stii si cand i-a incetat mandatul. Acest lucru trebuie sa il stii, dumneata ca cetatean, trebuie sa stii”, a spus Basescu, la TVR. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.