Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu: “Victor Ponta şi-a pierdut cumpătul şi controlul”

Bucureşti: Traian Băsescu: “Victor Ponta şi-a pierdut cumpătul şi controlul”

DISTRIBUIȚI

lansare - ponta-4131453 – 22092014 –  Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, despre lansarea candidaturii lui Victor Ponta, în urmă cu o zi, pe Arena Naţională, că „acest om şi-a pierdut cumpătul şi controlul” şi că „va fi vai de noi cu un preşedinte ca Ponta, Kim Jong-Un”.

Întrebat dacă a urmărit lansarea candidaturii lui Victor Ponta, de sâmbătă, de pe Arena Naţională, preşedintele a spus că a văzut-o la televizor.

„Îmi era greu să urmăresc un asemenea eveniment, în condiţiile în care semăna leit cu ce am văzut la Kim Jong-Un, ăsta, şi care se pare că este extrem de atractiv pentru Ponta”, a comentat preşedintele.

„Să faci de ziua ta o asemenea manifestare, arată că omul ăsta şi-a pierdut cumpătul şi controlul. Va fi vai de noi, cu un preşedinte ca Ponta, Kim Jong-Un”, a mai spus Băsescu, citat de televiziunile de știri.

            Premierul Victor Ponta şi-a lansat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale în cadrul unui eveniment grandios organizat la Arena Naţională din Bucureşti la care au participat între 50.000 şi 70.000 de oameni aduşi din ţară cu 1.000 de autocare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.