Acasă Politic Bucureşti: Traian Băsescu: “Klaus Iohannis este un om foarte ascuns”

Bucureşti: Traian Băsescu: “Klaus Iohannis este un om foarte ascuns”

DISTRIBUIȚI

131393 – 18092014 – Presedintele Traian Basescu a spus, miercuri, despre Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintie, ca este un om „ascuns si neclar”, „premierul Grivco” si un „instrument al lui Voiculescu si Antonescu”.

„Erai in spatele lui Geoana in 2009, ai vrut in 2009, cu alianta de la Grivco, sa il inlocuiesti pe Boc. Pana mai ieri, inclusiv in 2012, ai participat la suspendarea presedintelui, cu mandatul pe care l-ai dat reprezentantului tau in Parlament. Pana in ianuarie, spuneai ca e bun Ponta, ca e rau Basescu. Acum, de cand ai devenit candidat, ai devenit candidatul dreptei. Cine esti, Iohannis? In ce crezi? In ce ai facut pana acum doua luni sau in ce vrei sa ne lasi sa intelegem ca vei face?”, a declarat Basescu, despre Klaus Iohannis, la TVR.

„Pentru mine, domnul Iohannis este o necunoscuta. (…) Iohannis este un om foarte ascuns”, a mai afirmat seful statului.

Basescu a mai spus ca Iohannis a fost un instrument politic, care a venit pe o imagine de bun gospodar.

„El a fost utilizat ca instrument, de Voiculescu, Crin Antonescu, Geoana si pe urma Ponta l-a inlocuit. A fost un instrument politic, care a venit pe o imagine de bun gospodar, dar mie imi este neclar acest om si de asta va pot spune, ca inca mai am legaturi destule in interiorul PDL, sunt foarte multe organizatii demobilizate”, a sustinut Basescu.

In schimb, seful statului a afirmat ca o sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca este singurul candidat onest, „nu neaparat cel mai bun”.

„Sustin candidatul Partidului Miscarea Populara in alegeri, pe doamna Elena Udrea. Este cumva vreun articol de Constitutie care ii reduce presedintelui drepturile cetatenesti, dreptul la optiune? (…) Este singurul candidat onest, nu spun neaparat cel mai bun”, a spus Basescu. – – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.