Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Un deputat intră în greva foamei pentru românii din diaspora

Bucureşti: Un deputat intră în greva foamei pentru românii din diaspora

DISTRIBUIȚI

131379 – 17092014 – Deputatul independent Aurelian Mihai, fost membru PP-DD, si care reprezinta un colegiu din diaspora, a anuntat, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, ca intra in greva foamei pana cand vor fi rezolvate problemele romanilor din strainatate.

El a acuzat statul roman ca nu face nimic pentru romanii din strainatate. Potrivit Antena 3, acesta a declarat ca 25.000 de romani ar fi murit peste hotare, iar statul nu a facut nimic pentru a ajuta familiile sa ii repatrieze.

„Va transmit nemultumirile lor, romani care traiesc de ani de zile in comunitatile romanesti in afara granitelor tarii, fie ca discutam despre taxele consulare ridicate, fie ca discutam despre taxele de functionare”, a spus Aurelian Mihai.

Presedintele sedintei de la Camera Deputatilor, Miron Mitrea, l-a oprit in timpul discursului, pe motiv ca sedinta respectiva nu este dedicata declaratiilor politice.

„Imi exprim aceasta nemultumire, iar pana la inceputul rezolvarii acestor probleme existente in diaspora, eu, deputatul Aurelian Mihai, deputat de diaspora, declar inceputul grevei foamei aici, in Parlamentul Romaniei. Va multumesc!”, a continuat Aurelian Mihai.

„Si eu va multumesc! Succes!”, i-a urat Miron Mitrea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.