Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea cere blocarea retrocedărilor de păduri

Bucureşti: Elena Udrea cere blocarea retrocedărilor de păduri

DISTRIBUIȚI

132106 – 20102014 –  Elena Udrea, presedintele PMP, cere inghetarea retrocedarilor de paduri, dupa ce situatia a escaladat si mai multi politicieni, in frunte cu Viorel Hrebenciuc, au intrat in atentia procurorilor. Într-o conferință de presă susținută luni dimineața, Udrea s-a pronunțat pentru oprirea retrocedării pădurilor, pentru a nu se mai face jocurile unor “mafioti”.

“Vorbim despre doua mafii. Una a retrocedarilor ilegale de paduri, in care pionul principal este Viorel Hrebenciuc, dar care functiona eficient cu sprijinul lui Ilie Sarbu. Si avem o mafie a despaduririlor si a lemnului. Mafie in cadrul careia contractele unor firme care azi taie paduri in Transilvania, Ardeal si Moldova sunt prelungite in guvernarea Ponta”, a declarat Elena Udrea.

În plus, președinta PMP a cerut Parlamentului să blocheze pentru moment, Codului Silvic si infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta.

De asemenea, liderul PMP a anuntat ca asteapta si reactii ferme din partea principalilor favoriti la alegerile prezidentiale din noiembrie, Victor Ponta si Klaus Iohannis. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.