Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Avertizări de ploi, ninsori şi vânt

Bucureşti: Avertizări de ploi, ninsori şi vânt

DISTRIBUIȚI

132881 – 19112014  – Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, avertizari cod galben de ploi, ninsori si vant, valabile pentru mai multe judete din tara. Astfel, de miercuri, orele 18:00, pana joi, la orele 6.00, va ploua in jumatatea de est a tarii, iar in Dobrogea, Baragan si in estul si sudul Moldovei cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 40-50 l/mp, arata Administratia Nationala de Meteorologie. Avertizarea este valabila pentru judetele Iasi, Vaslui, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Calarasi si Constanta.

De asemenea, de joi de la orele 6.00, pana vineri la orele 12.00, meteorologii au emis un cod galben de precipitatii insemnate cantitativ, ninsori si intensificari ale vantului.Codul galben de ninsori si vant vizeaza judetele Maramures, Suceava, Botosani, Harghita, Covasna, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati.

De asemenea, vor fi partial afectate si judetele Bistrita Nasaud, Mures, Sibiu, Brasov, Buzau, Prahova, Dambovita, Valcea si Gorj.

In intervalul mentionat, in Carpatii Orientali si Meridionali si in zonele deluroase aferente vor predomina ninsorile si local se va depune strat de zapada. In Moldova va ploua abundent in cursul zilei de joi, cand local se vor cumula peste 25 l/mp si izolat 40-50 l/mp, apoi precipitatiile vor deveni mixte si vor slabi in intensitate.

Vantul va prezenta intensificari temporare in cea mai mare parte a tarii, dar cu viteze mai mari in regiunile estice unde vor fi rafale de peste 55 km/h, iar pe crestele montane va sufla cu 70-80 km/h, viscolind temporar ninsoarea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.