Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Cătălin Predoiu: Alina Bica este un foarte bun profesionist, dar fiecare...

Bucureşti: Cătălin Predoiu: Alina Bica este un foarte bun profesionist, dar fiecare răspunde pentru faptele lui

DISTRIBUIȚI

132984 – 24112014  – Fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu are cuvinte de lauda pentru fosta sefa DIICOT Alina Bica, urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu. „In ultimii doi ani nu am mai vorbit cu Alina Bica. Cred ca la vizita domnului Biden am vazut-o la Cotroceni, a fost foarte multa lume acolo atunci, dar nu am vorbit. E un foarte bun profesionist si a muncit foarte mult in minister. Fiecare raspunde pentru faptele lui”, a declarat Catalin Predoiu, duminica seara, la Digi 24.

Acesta a fost ministru al Justitiei in perioada februarie 2008 – mai 2012, iar in ianuarie 2009 Alina Bica a devenit secretar de stat in acelasi minister.

De asemenea, Catalin Predoiu a comentat si relatia de prietenie dintre fostul sef DIICOT si Elena Udrea: „Trebuie sa fi atent la anturaj, care te poate scoate in decor imediat”

Judecatorii de la Inalta Curte au decis, sambata dimineata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Alinei Bica, urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu.

Fostul procuror-sef al DIICOT a aparut recent intr-un scandal in care a fost implicat si presedintele PMP, Elena Udrea, la sfarsitul lunii octombrie, in ultimele zile ale campaniei electorale inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale.

Atunci, pe un blog au aparut poze cu cele doua impreuna la Paris, imagini ce ar fi fost surprinse in luna februarie. A doua zi dupa aparitia imaginilor, Consiliul Superior al Magistraturii a decis sesizarea Inspectiei Judiciare cu privire la fotografiile aparute cu o zi inainte.

Alina Bica a fost numita la sefia DIICOT in luna mai 2013, la propunerea premierului Victor Ponta. Ea a fost procuror din anul 1996. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.