Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Marian Petrache explică rezultatele slabe din turul I

Bucureşti: Marian Petrache explică rezultatele slabe din turul I

DISTRIBUIȚI

132589 – 06112014 – Principala cauză pentru care mai multe filiale PNL au avut un scor slab a fost fluturașul distribuit de PSD, în care era scris că Iohannis va tăia pensiile, a explicat secretarul general al PNL, Marian Petrache, la Realitatea Tv. Acesta a mai precizat că nu poate fugi de răspundere, după ce și în filiala pe care o conduce, PNL a obținut doar 28%.

”După votul de duminică, am avut o analiză a rezultatelor. Avem o întâlnire cu președinții de filiale din sud, joi cu cei din Ardeal, iar vineri cu cei din Moldova. Nu m-am așteptat la aceste rezultate. Am avut de înfruntat o campanie murdară pe care au dus-o cei din PSD. A fost acel fluturaș cu Iohannis care vrea să taie pensiile. Ne-a afectat. Ne-a creat o pagubă. Iar noi nu l-am contracarat la timp. Asta a fost inclusiv la mine în Ilfov. Și acel fluturaș a fost principala cauză”, a spus Petrache.

”Eu nu pot să fug de răspundere, acele fluturașe nu au fost distribuite doar pe plan local. Din discuțiile pe care le-am avut cu colegii mei din județ, acestea au fost distribuite strategic, noi nu am dus o campanie pentru a le contracara la timp. În plus mai sunt și efectele ordonaței 55, cu trasesimul electoral, cu primarii care au plecat la PSD”, a mai spus Petrache. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.