Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Social-democraţii aruncă vina unul pe altul

Bucureşti: Social-democraţii aruncă vina unul pe altul

DISTRIBUIȚI

132864 – 18112014 – Tensiunile din interiorul PSD continuă să crească după eşecul răsunător suferit în alegerile prezidenţiale de către preşedintele partidului, Victor Ponta. Într-o scrisoare postată pe Facebook, senatorul PSD Şerban Nicolae le cere demisia lui Ioan Rus şi Ilie Sârbu, pe care îi acuză că nu au ce căuta în partid şi că nu vor putea reprezenta vreodată social-democrația transilvăneană.

„În fapt niște impostori fără legătură cu social – democrația autentică, ei s-au făcut remarcați, poate chiar temuți, prin sforării, prin atacuri la adresa unor colegi, prin goana rapace după funcții și demnități, prin aroganță și dispreț. Nu o dată v-am auzit având aceeași opinie cu a mea, dezavuând asemenea comportamente și delimitându-vă de aceștia”, se arată în scrisoarea lui Şerban Nicolae.

În replică, Ilie Sârbu susţine că Şerban Nicolae nu este în măsură să formuleze astfel de solicitări şi îl acuză că apare doar atunci când apar şi funcţii.

„Nu am citit scrisoarea lui. Nu el este vreun lider al partidului care să emită pretenții de genul acesta. Șerban Nicolae apare când apar funcțiile și dispare când pierdem funcțiile. De ce să ne ducem la pierderea funcțiilor? Trebuie să facem o analiză să vedem de ce s-a întors un rezultat pe care nu l-a așteptat nimeni”, a declarat Ilie Sârbu.

„Nu-mi dau seama unde s-a greșit în alegeri. Se poate să fi plecat de la situația din diaspora, unde s-a aprins fitilul. Pot să fie și cauze interne. Eu nu am emoții. Șerban Nicolae știe ce am făcut eu în Timiș în campanie? Nu am stat acasă în București, cum a stat domnul Nicolae”, a mai spus senatorul PSD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.