Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: “Speranţa pusă într-un singur om e o speranţă nesabuită...

Bucureşti: Crin Antonescu: “Speranţa pusă într-un singur om e o speranţă nesabuită şi nedreaptă”

DISTRIBUIȚI

133592 –  17122014 –  Fostul presedinte PNL Crin Antonescu spune despre presedintele ales Klaus Iohannis ca „poate” ca stie ca acesta „este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste”. „Daca Victor Ponta ar fi castigat as fi regretat complet ca nu am candidat. (…) Klaus Iohannis a generat ceea ce putina lume astepta si eu nu mai asteptam o asemenea riposta la toate lucrurile pe care PSD si Ponta au inteles sa le faca. Lucrurile merg spre un fagas natural, privesc cu strangere de inima ce se intampla dupa 16 noiembrie. In spatele unui om, daca aceasta speranta e pusa intr-un singur om, ea e o speranta nesabuita si nedreapta. Nu va putea rezolva toate problemele societatii romanesti. Poate ca stiu ca este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste”, a spus Antonescu, potrivit Gandul.info.

Acesta este de parere ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, dupa alegerile prezidentiale, dand doua motive pentru acest lucru.

„Ponta ar trebui sa-si dea demisia pentru ca a pierdut alegerile intr-un mod neasteptat si atat de clar. (…) Magaria cu biletelele cum taie Iohannis pensiile, eficace in anii ’90, pana la atacurile cu doza personala, au creat contraefect. Pentru aceasta Victor Ponta ar fi trebuit sa demisioneze”, a mai afirmat Crin Antonescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.